Een paar van onze

Diensten

01. Diensten

De mooiste tuinontwerpen

Voor een prachtig tuinontwerp bent u bij Groener Hoveniers aan het juiste adres. Wij doen niets liever dan een prachtig ontwerp te schetsen waarin wij al uw wensen laten terug komen.

Een tuinontwerp dat bij u past


Allereerst zullen wij samen met u om tafel gaan zitten om al uw wensen nauwkeurig door te nemen. Misschien bent u wel opzoek naar een tuin vol met planten en een grote vijver of juist een tuin met veel bestrating. Vindt u het prettig in de tuin te werken of wilt u juist een tuin met zo weinig mogelijk onderhoud? In goed overleg zullen wij voor u een passend ontwerp tuinontwerp schetsen.

Uw tuinwens wordt realiteit!


Een tuinontwerp kan worden geschetst in eindeloos veel verschillende stijlen. Een klassieke tuin, een moderne tuin of een natuurtuin. Misschien heeft u wel kleine kinderen die ruimte nodig hebben om in de tuin te spelen. Of droomt u al jaren van een heerlijk loungehoek waar u al uw zomeravonden kunt doorbrengen? Ons hoofddoel is om aan al uw wensen te voldoen zodat u zich 100% thuis voelt in uw eigen tuin!

Tuinaanleg en houtbouw omgeving Emmen
Tuinaanleg en houtbouw omgeving Emmen
02. Diensten

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin komt veel meer kijken dan de meeste mensen beseffen. Het beeld dat de men heeft bij tuinaanleg betreft over het algemeen de daadwerkelijke werkzaamheden die verricht worden in de tuin. Het proces rondom tuinaanleg is echter veel breder en begint veel eerder dan dat de eerste schep aarde omgewoeld wordt.

Uw tuinwensen in kaart gebracht

De eerste stap in het traject naar een nieuwe tuin is het in kaart brengen van uw wensen. Bent u op zoek naar een strakke tuin? Een natuurlijke tuin? Of juist een tuin met veel waterpartijen? U kunt bij ons aangeven hoe uw droomtuin eruit ziet, en wij zullen samen met u aan de hand van de ligging, ruimte en overige eigenschappen van uw tuin bepalen hoe en waar de verschillende tuinelementen aangelegd dienen te worden.

Uw tuinwensen in kaart gebracht

Binnen uw nieuwe tuin zijn er verschillende elementen die aangelegd dienen te worden. Het bekendste voorbeeld hiervan is de sierbestrating. Maar u kunt bijvoorbeeld ook denken aan borders, gazons, vijvers, verlichting, terrassen, tuinhuizen of schuttingen.
Elk van deze elementen dient op elkaar afgestemd te worden om tot het mooiste eindresultaat te komen.

03. Diensten

Tuinonderhoud

Het onderhoud dat uw tuin nodig heeft is ook afhankelijk van het type tuin dat u kiest. Moderne tuinen waarbij veel gebruik gemaakt wordt van kiezels of tegels hebben een stuk minder onderhoud nodig dan een exotische tuin waarbij elke plant zijn eigen specifieke aandacht nodig heeft. Daarnaast zijn ook de grootte en ligging van uw tuin bepalend voor de hoeveelheid onderhoud die uw tuin nodig heeft. Een hoge mate van onderhoud hoeft echter geen belemmering te zijn. Wanneer u zelf geen groene vingers heeft dan kunt u al het benodigde onderhoud aan uw nieuwe tuin ook uitbesteden aan ons. We zorgen ervoor dat alle aspecten van de tuin netjes en onderhouden blijven en dat uw planten de juiste voeding krijgen om zo mooi mogelijk in bloei te komen.

Tuinaanleg omgeving Emmen groenerhovenier emmen