Vijverontwerp

Aanleggen vijvers

Een vijver aanleggen is iets wat wij graag voor u doen bij Groener Hoveniers. Een prachtige vijver kan van uw tuin compleet plaatje maken. Het aanleggen van een vijver vergt kennis en professionaliteit. Wij zijn dus het geschikt hoveniers bedrijf om uw vijver te laten aanleggen.

Soorten vijvers

Elke vijver is maatwerk en wordt naar uw wensen gerealiseerd. Er wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten vijvers, een aantal voor u opgesomd:

• Een natuurlijke vijver
• Een koivijver
• Een zwemvijver
• Een strakke vijver
• Een siervijver

Voordat u een vijver laat aanleggen is het verstandig goed na te denken wat u precies wil met uw vijver. Een vijver kan voor de sier worden aangelegd maar ook om een tuin juist extra natuurlijk te laten lijken. Kortom elke vijver is anders en heeft andere doeleinden.

Onderhoud aan uw vijver

Nadat een vijver op de juiste manier is ontworpen en aangelegd is het zeer belangrijk om deze ook op de juiste manier te onderhouden. Elke vijver heeft hierin zijn eigen onderhoudseisen.
Zo heeft een koivijver veel meer onderhoud nodig dan een natuurlijke vijver. Een zwemvijver moet voorzien zijn van extra goede filters om de waterkwaliteit te bewaken. Ook bij het onderhouden van uw vijver kunnen wij u helpen. We gaan graag het gesprek met u aan over de mogelijkheden van onderhoud aan uw nieuwe of bestaande vijver(s).

Meer informatie

Als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd telefonisch contact opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen. We u graag meer over ons aanbod en de eindeloze mogelijkheden bij Groener Hoveniers.

Aanleg_vijver_2