Tuinontwerp

De mooiste tuinontwerpen

Voor een prachtig tuinontwerp bent u bij Groener Hoveniers aan het juiste adres. Wij doen niets liever dan een prachtig ontwerp te schetsen waarin wij al uw wensen laten terug komen.

Een tuinontwerp dat bij u past


Allereerst zullen wij samen met u om tafel gaan zitten om al uw wensen nauwkeurig door te nemen. Misschien bent u wel opzoek naar een tuin vol met planten en een grote vijver of juist een tuin met veel bestrating. Vindt u het prettig in de tuin te werken of wilt u juist een tuin met zo weinig mogelijk onderhoud? In goed overleg zullen wij voor u een passend ontwerp tuinontwerp schetsen.


Uw tuinwens wordt realiteit!


Een tuinontwerp kan worden geschetst in eindeloos veel verschillende stijlen. Een klassieke tuin, een moderne tuin of een natuurtuin. Misschien heeft u wel kleine kinderen die ruimte nodig hebben om in de tuin te spelen. Of droomt u al jaren van een heerlijk loungehoek waar u al uw zomeravonden kunt doorbrengen? Ons hoofddoel is om aan al uw wensen te voldoen zodat u zich 100% thuis voelt in uw eigen tuin!

Meer informatie

Als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd telefonisch contact opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen. We vertellen u graag meer over ons aanbod en de eindeloze mogelijkheden bij Groener Hoveniers.

IMGP1879