Stappenplan tuinontwerp

De mooiste tuinontwerpen

Voor een prachtig tuinontwerp bent u bij Groener Hoveniers aan het juiste adres. Wij doen niets liever dan een prachtig ontwerp te schetsen waarin wij al uw wensen laten terug komen.

Een tuinontwerp dat bij u past

Allereerst zullen wij samen met u om tafel gaan zitten om al uw wensen nauwkeurig door te nemen. Misschien bent u wel opzoek naar een tuin vol met planten en een grote vijver of juist een tuin met veel bestrating. Vindt u het prettig in de tuin te werken of wilt u juist een tuin met zo weinig mogelijk onderhoud? In goed overleg zullen wij voor u een passend ontwerp tuinontwerp schetsen.

Uw tuinwens wordt realiteit!

Een tuinontwerp kan worden geschetst in eindeloos veel verschillende stijlen. Een klassieke tuin, een moderne tuin of een natuurtuin. Misschien heeft u wel kleine kinderen die ruimte nodig hebben om in de tuin te spelen. Of droomt u al jaren van een heerlijk loungehoek waar u al uw zomeravonden kunt doorbrengen? Ons hoofddoel is om aan al uw wensen te voldoen zodat u zich 100% thuis voelt in uw eigen tuin!

Stappenplan

Als u bij ons een aanvraag doet voor een tuinontwerp, komt Erik Kiewiet persoonlijk langs voor een oriƫnterend gesprek. Hier worden uw wensen, mogelijkheden besproken en het te besteden budget. Hierbij wordt ook overlegd welke materialen, (sier)bestrating, hout en dergelijke u wenst. Hierna ga ik met het ontwerp aan de slag. Na goedkeuring van dit ontwerp maak ik de definitieve schets en offerte.

Meer informatie

Als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd telefonisch contact opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen. We vertellen u graag meer over ons aanbod en de eindeloze mogelijkheden bij Groener Hoveniers.